fbpx

Szövegírás, tartalomfejlesztés

SEO szövegírás weboldal és webshop részére
keresőoptimalizált szövegírás weboldalak és webshopok részére
keresőoptimalizált szövegírás weboldalak és webshopok részére

Hiába a sok érdekes és lebilincselő tartalom, ha a Google nem találja relevánsnak és nem helyezi el a keresési találatok elérére, hiszen azok nincsenek keresőoptimalizált irányelvek mentén megírva.

A SEO szövegírás során olyan kulcsszavakat használunk, melyek mind a látogatók számára, mind pedig a Google kereső algoritmusai számára relevánsak, ezáltal organikus forgalmat tudunk terelni az oldalunkra. A megfelelően keresőoptimalizált tartalmakkal keresési listák elérére kerülhetsz, ezzel pedig potenciális ügyfeleket érsz el organikusan.

Azonban nem szabad megfeledkeznünk, hogy a weboldalra kihelyezett tartalmat nem a Google részére, hanem az oda látogatók részére írjuk és minden esetben olyan tartalmat kell megjelenítenünk weboldalunkon, amelyeket az olvasók elsősorban hitelesnek, hasznosnak és lebilincselőnek találnak, ellenkező esetben gyorsan kilépnek weboldaladról, ami a Google helyezésed tovább ronthatja.

Ha blog indításában gondolkodsz vagy szeretnéd, hogy weboldaladra folyamatosan friss tartalom kerüljön fel, de nincs időd ezzel foglalkozni? Ránk számíthatsz, hiszen a vállaljuk minőségi és hiteles blogbejegyzések megírását, szerkesztését és publikálását.

SEO szövegírásnál az alábbiakban számíthatsz ránk:

Kérj ajánlatot még ma!

Elérhetőségek

Hírlevél
feliratkozás

© 2024 Visionary | Minden jog fenntartva

Kérj ajánlatot még ma!