fbpx

Referenciák

webshop és webáruház készítés
céges honlapkészítés

Novum.co.hu

A több mint 25 éve kereskedelmi mérlegekkel, csomagológépekkel és ipari címkézőgépekkel foglalkozó Novum Global Kft. azzal a honlapkészítési feladattal bízott meg, hogy a korábbi elavult weboldala helyett egy modern, letisztult és a cég arculatához illeszkedő, reszponzív, webanalitikával ellátott weboldalt szeretne, mely tükrözi a vállalkozásuk profizmusát és az általuk forgalmazott termékek megbízhatóságát, nem utolsó sorban a beépített webanalitikának (Google Analytics) köszönhetően folyamatosan mérni tudják az oldalra látogatók számát, forrását, korát, mely termék népszerű számára vagy éppen földrajzi helyzetét.

A weboldal teljes keresőoptimalizált szövegének megírásával és egyben az összes SEO beállítások kivitelezésével is a Visionary csapatát meg bízták meg, az eredmény azonnal látható volt, a keresési találati lista előkelő helyeire került a weboldal és az organikus keresésekből származó látogatók száma azóta is egyre csak nő.

A weboldal elkészítése és a keresőoptimalizálási feladatok elvégzését követően pedig a vállalkozás közösségi média fiókjainak létrehozásával és teljes körű kezelésével, menedzselésével bíztak meg minket.

céges weboldal készítés referencia bemutatása

Kissvallalkozo.hu

Az optikai hálózatszereléssel, informatikai hálózatépítéssel, WIFI hálózat kiépítéssel és lakossági villanyszereléssel foglalkozó KissVállalkozás tulajdonosa azzal a megbízással fordult hozzánk, hogy szeretne a korábbi elavult weboldala helyett egy gyors, modern, könnyen navigálható és az általa nyújtott szolgáltatásókat részletesen és átláthatóan bemutató reszponzív weboldalt.

A megbízónktól kapott kész szövegek átolvasását követően elvégeztük a szükséges kulcsszókutatást és keresőoptimalizálási beállításokatoptimalizáltuk a képeket, elláttuk a szükséges alt és meta leírásokkal, melynek köszönhetően partnerünk weboldala előkelő helyen szerepelhet majd a Google keresési találatokban.

céges weblap elkészítésének referenciája

Takarekoshaziasszonyok.com

A takarekoshaziasszonyok.com az egyik kedvenc projektünk, hiszen egy rendkívül érdekes és nem sűrűn előforduló megbízást kaptunk a már egy sikeres webshopot üzemeltető megbízónktól.

A feladatunk egy kifejezetten életmód, háztartási és egészséges életmóddal foglalkozó női online magazin elkészítése volt, mely a különböző érdekes és figyelemfelkeltő cikkek végén elhelyezett termékajánlásoknak köszönhetően átírányítja az olvasót egy másik webshopra, ahol ezeket a termékeket majd megvásárolhatja.

Mivel a megbízónk nem szeretett volna a cikkek megírásával és a kulcsszókutatással foglalkozni, ezért minket bízott meg a weboldalon található összes tartalom megírásával és egyben a keresőoptimalizálási beállítások elvégzésével. A mérőkódok weboldalba történő beépítését követően megbízónk átfogó képet kapott a weboldalára látogató olvasók viselkedéséről, életkoráról, földrajzi helyzetéről vagy éppen, hogy mely rovat és cikk népszerű az olvasói körében.

céges weblap készítés referencia bemutatása mobilon desktopon

Premiobox.hu

A nőknek, férfiaknak és cégeknek szánt prémium minőségű ajándékcsomagok forgalmazásával foglalkozó webshopnak a korábbi lassú, nehezen navigálható webshopja helyett egy letisztult, modern és mobilbarát webáruházat készítettünk, mely rendelkezik minden webshopba beépíthető modullal (számlázó program, különböző beépített fizetési módok, szállítási módok, készletezés stb.)

A webshop elkészítési feladatain felül a vállalkozás által forgalmazott több mint 40 előre elkészített ajándékcsomag szövegének SEO irányelvek szerinti megírását, keresőoptimalizálási feladatok ellátását is elvégeztük, mellyel a premiobox.hu webshop azonnal a Google találati lista első pozícióik egyikére került és az organikus keresésből származó látogatók száma jelentősen megnőtt.

elkészített referencia webshop oldal bemutatása

Kérj ajánlatot még ma!

© 2021 Visionary | Minden jog fenntartva

Kérj ajánlatot még ma!